Concert Cine Núria - Terrat d'Or

Concert Cine Núria - Terrat d'Or

Go to tickets
Concert Cine Núria - Terrat d'Or

Concert Cine Núria - Terrat d'Or

La Muriel. Carrer de Verntallat, 30, 08024 Barcelona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Hola, com estàs?

Som la Clàudia i l’Adriana i ens fa molt felices explicar-te d’on surt aquesta iniciativa.

El Terrat d’Or va néixer en ple confinament, moment en el qual vam passar dies sencers al terrat de casa nostre gaudint del Sol i veient l'horitzó. Moltes hores del dia les passàvem parlant sobre com ens en sortiríem econòmicament, doncs la cultura, que és la nostra feina, era inexistent en el moment i ho veiem complicat, tant per nosaltres com per a totes les persones del nostre entorn que també en formaven part.

Tantes hores al terrat ens van portar a accionar i donar-li vida, i durant la desescalada vam unir els conceptes terrat, Sol i cultura i vam organitzar El Terrat d'Or, un projecte on hi convergirien concerts i exposicions.

Vam omplir el terrat d’art i llum i va tenir molt èxit, és per això, que després d’haver continuat i haver-nos unit amb La Muriel, espai cultural de gràcia, que ha acollit part dels concerts durant aquesta tardor i hivern, aquest estiu tornem al terrat i a La Muriel per seguir-nos regalant cultura i Sol.

Artistes en pandèmia és sinònim de pocs ingressos econòmics. El preu d’aquest esdeveniment cultural va destinat de forma central a les artistes, així com també a la gestió i la producció dels concerts. És cert que es crea des de l’ànima, però l’artista per tenir-la plena necessita menjar i beure.

Moltes gràcies per formar-ne part i fer de la cultura un bé de primera necessitat!

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 06/15/2021
Quin concert?
Es va suspendre.
Damià
06/16/2021

Share it!

Brought to you by

El Terrat d'Or

Details