SdN21 - Micah P. Hinson - Plaça Església Sant Llorenç

SdN21 - Micah P. Hinson - Plaça Església Sant Llorenç

Ver bilhetes
SdN21 - Micah P. Hinson - Plaça Església Sant Llorenç

SdN21 - Micah P. Hinson - Plaça Església Sant Llorenç

Plaça de la Església. Carrer Rector Pascual, 1 07530 Sant Llorenç des Cardassar. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

Petjades és el nom de la gira que obrirà SonsDeNit’21.

Una sèrie de concerts entre dues illes - Mallorca i Menorca - protagonitzada per MICAH P. HINSON un artista d'indiscutible reconeixement internacional, que servirà per a fer un exercici de sensibilització i cridar l'atenció sobre la necessitat de vigilar la nostra petjada de carboni, al mateix temps que es demostra que els bons artistes deixen empremta amb la seva petjada, i la seva de la bona.

Seran cites en horari de llum solar, a les 20h., per a cuidar l'estalvi energètic, l'artista es mourà en vehicle elèctric i es cuidarà tots els detalls per a minimitzar els impactes negatius.

Aquests concerts tindran caràcter gratuït per al públic però convidant a la solidaritat perquè l'entrada al concert es garanteix a través d'un donatiu de 5€ que va destinada a diferents entitats i ONGs locals i a les seves campanyes de recollida d'aliments, menjadors socials... en definitiva:

Cultura sostenible per a contribuir a l'objectiu FAM ZERO (ODS #2).


MICAH P. HINSON : Com oblidar a qui va debutar en el 2004 amb And the Gospel of Progressy derribant les muralles de fortaleses de la música com Mojo, Rockpile, Time Out, New Musical

Expresso Rough Trade. Per a tothom va ser un dels discs de l’any, i no va fer falta que la història hagués començat a la Jericó bíblica ni a Memfis, la capital imperial de l’Antic Egipte: va començar a Memphis, l’estat nordamericà de Tennessee, on Hinson va nèixer en 1981, i va seguir a Abilene, Texas, on va crèixer. Sota aquells cels groguents, aquest texà d’adopció es va omplir les mans de terra i pols, de cactus i serps, de soletat i vagabunderia. Tot això, a mans plenes, és el que se li va ficar a la gola. Per què això és el que s’escolta en la veu àrida de Micah P. Hinson: un desert ple de sentiments.

No va ser fàcil la seva infància i sobretot la seva adolescència. Els dimonis el van assaltar i temptar, amb tots va jugar al pòquer, i no va guanyar cap mà. Aquell jove estava destinat a caminar descalç els milers de quilòmetres de la vida portant reixes estampillades en les plantes dels seus peus. Sentenciat a no deixar petjada sense recurs possible. Fins que un dia es va ficar les mans a les butxaques pensant que només trobaria escorpins, però allò que va trobar va ser música. Ni ell mateix sospitava que aquelles melodies que anava imaginant des de que tenia divuit anys li servirien per alguna cosa. S’havia anat guardant totes les pluges i les insolacions, tots els freds, les fams i tots els tipus imaginables de set, els hi va posar un traje de cançons i ho va ficar tot en aquell primer disc. Ho va contar i ho va cantar tot. Cada un dels seus drames va tenir el seu poema, i amb tot allò aquest jove amb venes i veu de senyor major va conquerir a majors i joves. Amb les seves noves botes de gegant va travessar, i segueix travessant, milions de llegües.

Escoltarem alguna de les cançons incloses en el seu nou disc, ja llest i pendent de publicar des de 2020?. Ho ha gravat a Itàlia amb el seu gran amic Alessandro 'Asso' Stefana, famós guitarrista i productor que ha treballat amb artistes com PJ Harvey. Coses del limb pandemònic.


Política de aceso

D'acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l'Ajuntament:


* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment del esdeveniment. 

L'aforament serà limitat.

En el cas hipotètic de reducció del aforament, per ordres sanitàries, es retornaran les entrades per ordre de compra.

* S'ha de respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com dins del recinte.

* S'ha de portar l'entrada.

Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial.

* L'organització es reserva el dret d'admissió .

Vídeo

1 Opinião Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 16/06/2021
It was delightful
Coming back tonight
Andrea Vecchiato
17/06/2021

Partilhar!

Organizado por

Fonart

Ver detalhes