En Vi-u: Ruta Teatral

En Vi-u: Ruta Teatral

Ver entradas
En Vi-u: Ruta Teatral

En Vi-u: Ruta Teatral

Pati de Ses Escolàpies. Carrer del Bisbe Mateu Colom, 1. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

En Vi-u, 5è Tast d'Arts Escèniques · Sóller


Ruta Teatral: tres peces de teatre breu

Formiguetes. Madò Rafela Servera “Calona” va ser la persona que més rondalles va contar a Mossèn Antoni Maria Alcover. Amb aquesta obra, un monòleg interpretat per na Toti Fuster, recuperam la seva història (i dignificam la seva figura). 

Intèrpret: Toti Fuster / Autor: Jaume Miró


Està encallada. Què passa quan enmig d’una cita no es pot obrir la porta? Com podem sortir? O potser això no és una cita? Pors, misteris i riures en un moment ben estrany. Un home i una dona es coneixeran profundament, ballaran, cantaran, ploraran... 

Intèrpret: Vicente Villó / Autora: Marina Salas


Isabella. De nina, tenia molts somnis per complir. Era molt tímida, humil, amb ganes d’ajudar. Volia estudiar, tenir una feina, comprar una casa i una família amb qui compartir-la. Ara, sols desitja amagarse a l’habitació més petita del club, que passin les hores, i fugir. 

Intèrpret: Bel Albertí / Autora: Xisca Monserrat

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

1 Opinión Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 15/08/2020
Gran vetllada
Me va agradar tant les obres com l'organització. Es va seguir la normativa de la covid19 i en cap moment es va tenir sensació de no respectar les distàncies. El lloc on es va fer també era molt xulo Leer más les tres peçes de gran qualitat.
Malen
16/08/2020

¡Compartir!

Organizado por

Arrel'ART

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información